Termékek

Rólunk
A ROTOVILL Kft. 1993 januárjában alakult, a céget évtizedes műszaki és kereskedelmi gyakorlattal rendelkező magánszemélyek alapították Pécsett és tulajdonolják ma is.
A vállalat ROTOVILL Zrt. néven mára az ország egyik piacvezető háztartásigép-alkatrész nagykereskedője, emellett a lakossági klímatechnikában is egyre erőteljesebb szereplő.
A társaság alapításától fogva nagykereskedelmi (B2B) rendszerben működik, partnereink elsősorban viszonteladók, háztartásigép-, hűtő és klímaszerelők.
 

Profil
A ROTOVILL Zrt. fő profilja a háztartásigép, - klíma és hűtéstechnikai alkatrészek, tartozékok, villamos és épületgépészeti termékek, valamint a lakossági és ipari klímaberendezések nagykereskedelmi értékesítése az ország egész területén.
 

Változatos termékportfolió, gyors kiszállítás
Több ezer féle alkatrészt, tartozékot, valamint számos klímaberendezést tudunk azonnal raktárról, vagy megrendelésre beszerezni és értékesíteni viszonteladó partnereinknek, akár 1 munkanapos szállítási határidővel.
 

Fókuszban a minőség
Cégünk kizárólagos magyarországi disztribútora a minőségi és kiváló ár/érték arányt képviselő AUX és RCOOL termékeknek. Az AUX kínálatában innovatív légkondícionálók, míg az RCOOL kínálatban a lengőcsatlakozótól a szobatermosztáton át a klímaberendezésekig, több tucat különböző termék található.
 

Cégünk sikere az Ön sikere
Hisszük, hogy cégünk sikerének záloga:

  • a jól kialakított cégstruktúra
  • a dolgozói elégedettség,
  • kiszámítható munkakörnyezet,
  • és mindenekelőtt partnereink elégedettsége.

Tevékenységünk folyamatos javítása érdekésben, várjuk viszonteladóink visszajelzéseit, ezzel is erősítve kiváló partneri kapcsolatainkat.

ROTOVILL Team