Termékek
FÜSTGÁZELEMZŐ SZETT TESTO 310 II FÜSTGÁZELEMZŐ SZETT TESTO 310 II FÜSTGÁZELEMZŐ SZETT TESTO 310 II
FÜSTGÁZELEMZŐ SZETT TESTO 310 II FÜSTGÁZELEMZŐ SZETT TESTO 310 II FÜSTGÁZELEMZŐ SZETT TESTO 310 II

FÜSTGÁZELEMZŐ SZETT TESTO 310 II

Cikkszám: MUSZER077
Elérhetõség:
Raktáron
  • Leírás
  • Technikai adatok
  • Kapcsolódó termékek
  • Hasonló termékek
  • Helyettesítõ termékek
  • Hírek, letöltések
  • Az összes releváns mérési paraméter (O2, CO, CO2, füstgáz és környezeti hőmérséklet, környezeti CO, huzat és nyomás) egyidejű, egyéni mérése és kijelzése. Konfigurálható kijelző a testo Smart alkalmazással

  • Egyidejű további mérések a testo Smart alkalmazással (pl. gázáramlási nyomás, előremenő és visszatérő ági hőmérsékletek)
  • Egyszerű és intuitív útmutató menü
  • Digitális dokumentáció, adatátvitel és ügyféladat-menedzsment a testo Smart alkalmazással

A melegvizes és lakossági fűtésrendszerek üzembe helyezését és karbantartását végző fűtésszerelőknek és technikusoknak megbízható és stabil mérőműszerre van szükségük, mellyel egyszerűen elvégezhetik mérési feladataikat, például a füstgáz mérését. Az új testo 310 II egyéni támogatást nyújt a naponta felmerülő mérési feladataik során, és egyszerűbbé teszi mindennapos munkájukat.

Mérési pontosság, konfigurálható mérési kijelző, párhuzamos mérési opciók, intuitív kezelés, strapabíró ház, és a testo Smart alkalmazáshoz való csatlakozás opciója: A testo 310 II füstgázelemző mindent tartalmaz, amire a fűtésszerelőknek és technikusoknak szüksége lehet a fűtésrendszereken végzett gyakorlati munka során.
 
 

Fűtésrendszerek megbízható tesztelése a Testo 310 II füstgázelemző segítségével kezdők számára

A kompakt füstgázelemző az egyszerű felhasználói felületen túl menüben történő navigációt kínál négy beépített mérési menüvel a füstgáz, huzat, környezeti CO és nyomás méréséhez. Minden mérési eredmény egy pillantással áttekinthető a kijelzőn és még konfigurálható is a nagy felbontású grafikus kijelzőnek köszönhetően.

Szükség esetén szabadon tarthatja kezeit a mérés során - mivel a Testo 310 II füstgázelemző a műszer hátulján található mágnesek segítségével rögzíthető fém felületekhez, pl. a kazánhoz. Ez viszont nem az egyetlen praktikus funkció: A Testo Smart alkalmazással a távvezérlő funkció segítségével vezérelheti és konfigurálhatja a műszerét.

A kedvezőtlen, szennyezett környezeteknek ellenálló robusztus kialakítás, a 30 másodperc alatt nullázható gyors érzékelő, az egyszerűen cserélhető érzékelőszűrő és a gyorsan üríthető kondenzátum tartály miatt a füstgázelemző intelligens kialakításának köszönhetően optimális eszköz rendszerek mechanikája számára.

A mérési eredmények szükség esetén továbbíthatóak az opcionálisan elérhető Testo gyorsnyomtatóra Bluetooth® interfész segítségével, vagy elküldhetők e-mailben, és kinyomtathatók közvetlenül a helyszínen

Kosármûvelet eredménye  
Kérem, várjon...