Termékek

Ön már regisztrált felhasználó? Kérjük, jelentkezzen be!

Felhasználónév:
Jelszó:

Ön új felhasználó? A vásárláshoz kérjük, adja meg adatait!

Regisztráció

Tisztelt Érdeklődő!
Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a Rotovill Kft., mint nagykereskedő cég, kizárólag szakmai viszonteladók, szerelők regisztrációját fogadja el.
Amennyiben Ön nem ebbe a kategóriába tartozik, de szeretne információt kapni egy termékünkkel kapcsolatban, kérjük, ne regisztráljon, hanem kattintson a végfelhasználó/vásárlás saját felhasználás gombra, és igyekszünk Önnek is segíteni.

Amennyiben Ön vagy cége saját felhasználás céljából érdeklődik egy termék iránt, kérjük, írjon e-mailt a vevoszolgalat@rotovill.hu címre. Amennyiben szükség van az alkatrész beazonosítására, ahhoz, hogy segíteni tudjunk, kérjük csatolja az e-mailhez a készülék műszaki adattáblájáról készült fotót, és írja meg, hogy milyen alkatrészt keres az adott készülékhez. Árajánlatot a vevőszolgálat ad, válaszolva az ön által küldött e-mail címre.
Felhívjuk figyelmét, hogy webáruházunkban, kizárólag adószámmal rendelkező viszonteladókat, szervizeket, valamint szerelőket szolgálunk ki. A regisztráció elfogadása nem automatikus, minden esetben telefonos egyeztetés után történik.

Partner adatok

* Mező kitöltése kötelező.

Adatok

+

Számlázási adatok

Szállítási cím

Nyilatkozatok