Magunkról

Cégünkről…

A ROTOVILL Kft. elsődleges profilja háztartásigép, klíma és hűtéstechnikai alkatrészek tartozékok, valamint porszívó papírporzsákok nagykereskedelmi értékesítése az ország teljes területén.
 
Társaságunk 1993 januárjában alakult, a céget évtizedes műszaki és kereskedelmi gyakorlattal rendelkező magánszemélyek alapították, a vállalkozás teljes egészében hazai tulajdonú.
 
Az évek során a klasszikus háztartási gépek (bojler, mosógép, porszívó, háztartási hűtőgép, stb.) alkatrészei mellé bekerült kínálatunkba az ipari-hűtéstechnika, majd pedig a klímatechnikai berendezések, alkatrészek, installációs eszközök széles választéka is.
 
Mára az ország egyik vezető háztartásigép, klíma és hűtéstechnikai alkatrész nagykereskedelmi cégévé fejlődve, közel tízezer féle alkatrészt-tartozékot, valamint számos klímaberendezést tudunk azonnal raktárról, vagy megrendelésre beszerezni és értékesíteni számos partnerünknek az ország egész területén, akár 1 munkanapos szállítási határidővel.
 
2009-es évben indítottuk el RotovillOnline web áruházunkat, amely elsősorban regisztrált, nagykereskedelmi partnereinket segíti a vásárlásban, 24 órás elérhetőséggel, teljes partner információval.
 
Húsz éves sikeres működés után, fontos mérföldkőként, 2013-ban új, saját tulajdonú telephelyen, Pécs egyik legforgalmasabb és legjobban megközelíthető részén nyitottuk meg vadonatúj klíma és alkatrészáruházunkat, valamint modern raktárbázisunkat, ahol lakossági igényeket is kielégítünk.
 
Vállalkozásunk fő célja, teljes körű háztartásigép, klíma és hűtéstechnikai alkatrész, tartozék kínálatot biztosítani az ország területén dolgozó szerelőknek, szervizeknek, viszonteladóknak, valamint áruházunkban, a pécsi és Pécs környéki lakosoknak.
 
Cégünk törekszik a magas színvonalú és folyamatos fejlődés fenntartására, mellyel tovább növelhetjük megelégedett partnereink számát, ezzel is megerősítve a rólunk kialakult hitelesség és bizalom képét.
Hosszú távú portfóliónk része, kialakítani a maximális minőséget, mind áru választékunk, mind pedig az általunk nyújtott szolgáltatások területén, a legjobb árakon és a lehető legrövidebb határidővel.
 
Természetesen tesszük mindezt a partnereinkkel kialakított kapcsolatrendszerre támaszkodva, folyamatos visszajelzések alapján…
 
Pécs, 2013. augusztus
 
ROTOVILL Team 
 
  
 
Márkák
 
 
 


 
Háztartásigép, klíma és hűtéstechnikai alkatrészek széles választéka a Rotovill kft-től.
(c) Rotovill Kft. 2010.