Termékek
HŐDRÓTOS LÉGSEBESSÉGMÉRŐ TESTO 405i (okostelefonnal vezérelhető) HŐDRÓTOS LÉGSEBESSÉGMÉRŐ TESTO 405i (okostelefonnal vezérelhető) HŐDRÓTOS LÉGSEBESSÉGMÉRŐ TESTO 405i (okostelefonnal vezérelhető)
HŐDRÓTOS LÉGSEBESSÉGMÉRŐ TESTO 405i (okostelefonnal vezérelhető) HŐDRÓTOS LÉGSEBESSÉGMÉRŐ TESTO 405i (okostelefonnal vezérelhető) HŐDRÓTOS LÉGSEBESSÉGMÉRŐ TESTO 405i (okostelefonnal vezérelhető)

HŐDRÓTOS LÉGSEBESSÉGMÉRŐ TESTO 405i (okostelefonnal vezérelhető)

Cikkszám: HTGSZR188
Elérhetőség:
Raktáron
  • Leírás
  • Technikai adatok
  • Kapcsolódó termékek
  • Hasonló termékek
  • Helyettesítő termékek
  • Hírek, letöltések

Légsebesség, térfogatáram és hőmérséklet mérés
A légcsatorna paramétereinek egyszerű beállítása térfogatáram számításához (méretek és geometria)
A 400 mm-ig kihúzható teleszkópos érzékelő szárnak köszönhetően, légcsatornák mérésére ideális
Igazán kényelmes használat a testo Smart App segítségével (pl.: mért értékek egyszerű megjelenítése, grafikonos nézet, adatgyűjtés funkció)
A testo 405i hődrótos légsebességmérő légsebesség, térfogatáram és hőmérséklet mérésére alkalmas. A mérési adatok vezeték nélkül, Bluetooth kapcsolaton keresztül jutnak el okostelefonjára vagy táblagépére, ahol a letöltött testo Smart App segítségével azok azonnal megtekinthetők. Az applikáció további számos praktikus funkcióval szolgál:

Nincs több meglepetés: testo Smart Probes okosérzékelő családjába tartozó, okoskészülékről működtethető testo 405i hődrótos légsebességmérő kifejezetten légcsatornákban történő mérésre alkalmas. A műszerrel a légsebesség mellett, hőmérséklet és térfogatáram is mérhető. Használata különösen praktikus ablakok légmentes záródásának vizsgálatakor. A műszer a testo 605i páratartalom és hőmérséklet mérővel együtt használva, hűtő és fűtőkapacitás számítására is alkalmas. 
Mérőpont független mérés okoskészülék segítségével
A testo 405i hődrótos légsebességmérő, a professzionális Testo méréstechnika, és az alkalmazás alapú kezelés egyesítésével született meg. A testo Smart App segítségével mérési eredményei bármikor, kényelmesen megtekinthetők okostelefonja/táblagépe kijelzőjén. Nem kell többé időt vesztegetnie azzal, hogy a nehezen hozzáférhető helyeken végzett méréseknél leolvashassa mérési eredményeit. Az alkalmazás segítségével a térfogatáram egyszerűen mérhető: adja meg a légcsatorna méreteit, és az alkalmazás automatikusan kiszámítja a térfogatáramot.

Az alkalmazás más gyakorlati jelentőséggel is bír: a mérési adatokat nemcsak megjeleníti, de értékeli és dokumentálja is. Az alkalmazással az időbeni és a pontonkénti átlagérték számítás is elvégezhető. A mérési adatok csupán egy gombnyomással, táblázatos és grafikonos formában is megjeleníthetők, a mérési jegyzőkönyv pedig e-mail, PDF vagy Excel fájlformátumban továbbítható.

Rendszerkövetelmények:
iOS 11 vagy frissebb verzió
Android 6.0 és frissebb verzió
Bluetooth 4.0
 

Műszaki adatok

Hőmérséklet - NTC

Méréstartomány

-20 ... +60 °C

Pontosság

±0,5 °C

Felbontás

0,1 °C

Légsebesség - hődrót

Méréstartomány

0 ... 30 m/s

Pontosság

±(0,1 m/s + a mért érték 5%-a) (0 ... 2 m/s)

±(0,3 m/s + a mért érték 5%-a) (2 ... 15 m/s)

Felbontás

0,01 m/s

Általános műszaki adatok

Súly

119,6 g

Méretek

200 x 30 x 41 mm

Üzemi hőmérséklet

-20 ... +50 °C

Műszerház

műanyag

Rendszerkövetelmények

iOS 11.0 vagy újabb /; Android 6.0 vagy újabb; Bluetooth 4.0-képes mobilkészülék szükséges

Termék színe

fekete/narancs

Elem típus

3 x AAA Micro elem

Elem élettartam

15 óra

Érzékelőszár hossz

400 mm

Érzékelőszár átmérő

12 mm

Érzékelőcsúcs átmérő

9 mm

Tárolási hőmérséklet

-20 ... +60 °C


 
Kosárművelet eredménye  
Kérem, várjon...