Termékek
GLYKOL (KÖZVETÍTŐKÖZEG) FRIOGEL NEO (20 liter)
GLYKOL (KÖZVETÍTŐKÖZEG) FRIOGEL NEO (20 liter)

GLYKOL (KÖZVETÍTŐKÖZEG) FRIOGEL NEO (20 liter)

Cikkszám: VGYARU127
Elérhetőség:
Raktáron
  • Leírás
  • Technikai adatok
  • Kapcsolódó termékek
  • Hasonló termékek
  • Helyettesítő termékek
  • Hírek, letöltések


A FRIOGEL® NEO monopropilén-glikolt és korróziógátló adalékokat tartalmazó, fagyálló közvetítőközeg koncentrátum, mely különösen alkalmas alacsony hőmérsékleten működő hűtőberendezésekhez és az élelmiszeriparban.
A FRIOGEL® NEO vízzel való hígításakor a keletkezett oldat nagyon hatékony védelmet nyújt fagyveszély ellen valamint fokozott védelmet új és használt rendszerekben található fémek (acél, alumínium, vörösréz, sárgaréz, forrasztás) korróziója ellen. Ezt a védelmet számos statikus és dinamikus teszt bizonyítja.

Nem tartalmaz bórax-ot, amely nemrégiben mérgező besorolást kapott, a 30. ATP (European Adaptation to Technical Progress) felülvizsgálaton.
A FRIOGEL® NEO alkalmazott un. szerves korrózió gátló technológia semlegesített karboxilsavakat tartalmaz foszfátok, nitritek és aminok nélkül. Ezek a korróziógátló anyagok hosszantartó védelmet biztosítanak.
A FRIOGEL® NEO formula is olyan közvetítőközegként engedélyezte a Francia egészségügyi hatóság (Direction Générale de santé), a francia felügyeleti szerv ANSES (korábbi AFSSA) iránymutatásai alapján, mely egy lépcsőben alkalmas használati melegvíz előállítására, maximum 60 térfogat%-os koncentráció mellett.
Különleges összetétele kiváló kompatibilitást biztosít a kemény vízzel, meggátolva a kicsapódást. Mindazonáltal ajánlatos ioncserélt vízzel való hígítással elkerülni a vízkőképződést.
Ezen túl, a berendezés korróziójának és a vegyi összetétel megváltozásának kockázata középtávon jelentősen csökken az adalék-összetétel stabilitásának köszönhetően.
Karbantartáskor ajánlott a FRIOGEL® NEO koncentráció (legalább) évenkénti ellenőrzése a lerakódás kockázatának teljes kizárására.
Piros színe alapján a FRIOGEL® NEO azonnal felismerhető.

Kosárművelet eredménye  
Kérem, várjon...
Legutóbb megtekintett termékek